Felelősség kizárása

A .hu oldalainak tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, az ott hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért a .hu portál üzemeltetője, a Tour Kft. nem felel.
A .hu portál harmadik személyek által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket is tartalmaz. Amennyiben a Tour Kft. tudomást szerez arról, hogy az általa linkelt oldal vagy a linkelés harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sérti, a linket haladéktalanul eltávolítja a portálról. Ezen felül a Tour Kft. az általa használt linkek, illetve az általuk lehívható weboldalak, valamint a portálon megjelenő hirdetések tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal.
A hirdetések közzétételekor teljes mértékben figyelembe vesszük a gazdasági reklámtevékenységről szóló 1997. évi LVIII. törvény rendelkezéseit, valamint az önszabályozó reklámpiacon kialakult gyakorlatot.


A .hu portálon található tartalom a Tour Kft. szellemi tulajdonát képezi és előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.
A szöveges tartalom másodközlése kivonatos formában a forrás megjelölésével, a Tour Kft. előzetes írásbeli jóváhagyása mellett, a .hu megfelelő oldalára mutató link elhelyezésével lehetséges.
Az ezzel kapcsolatos igényeket az info@.hu e-mail címre várjuk.


Adatvédelmi szabályzatunk ide kattintva olvasható.

Oldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk. Erről bővebben itt olvashat.